Menu

JURNAL DE ASTRE 1 ( 2014 08 02)

* Berbec 

Se pare ca relatiile parteneriale sunt tensionate din cauza neintelegerilor legate de plecarea intr-o calatorie. Pentru a evita un conflict, fiti mai obiectiv in privinta posibilitatilor financiare! Va sfatuim sa tineti cont de intuitia partenerului de viata. Renuntati la calatorie, pentru că nerabdarea va poate duce la accidente grave! 

 *Taur

Aveti o putere de concentrare deosebita, care va stimuleaza in activitatea profesionala. La serviciu, reusiti sa aplanati un conflict. Va recomandam sa ascultati parerile tuturor colegilor. Dupa-amiaza primiti o veste buna de la o ruda din alta localitate.

 *Gemeni

Pe plan profesional, aveti un succes remarcabil, insa va fi nevoie sa ramaneti la serviciu peste orele de program. Sefii va apreciaza spiritul de initiativa, dar nu si colegii. Va sfatuim sa nu fortati pe nimeni sa faca ceva ce nu ati accepta nici dumneavoastra. Acordati partenerului de viata atentia cuvenita! 

 *Rac

Daca plecati intr-o calatorie, va sfatuim sa fiti precaut, sa verificati bine bagajele si masina. Altfel, riscati sa aveti neplaceri. Aveti tendinta sa va asumati prea multe responsabilitati. Nu faceti afaceri, pentru ca riscati sa pierdeti bani pe care cu greu i-ati mai putea recupera! 

 *Leu

Spiritul de initiativa vă indeamna sa faceti ceva nou. Daca nu stiti bine ce vreti sa faceti sau daca sunteti nesigur, mai bine renuntati! S-ar putea sa aveti probleme minore de sanatate. Va recomandam sa va odihniti mai mult si sa va relaxati. 

 *Fecioară 

Va ameliorati simtitor situatia financiara. Fie incasati o prima, fie primiti o mostenire. Aveti posibilitatea sa faceti o investitie avantajoasa, dar fiti atent! Dupa-amiaza va pregatiti pentru o calatorie in interes familial. Va sfatuim sa nu va grabiti si sa evitati speculatiile. 

 

Horoscop oferit de www.eastrolog.ro

 

Read more...

JURNAL DE ASTRE 2 ( 2014 08 02)

*Balanţă

Din cauza nerabdarii, s-ar putea sa nu reusiti sa faceti schimbarile pe care vi le doriti pe plan sentimental. Va petreceti dupa-amiaza impreuna cu prietenii si va simtiti grozav. Va recomandam sa ii lasati si pe ceilalti sa vorbeasca. In caz contrar, riscati sa ajungeti la cearta. 

 *Scorpion

Este posibil sa fiti irascibil, pentru ca nu reusiti sa va respectati programul. Starea de nervozitate ar putea sa va puna intr-o situatie neplacuta, atat fata de colegi, cat si fata de prieteni. Va sfatuim sa va pastrati calmul si sa va concentrati asupra treburilor curente. Evitati speculatiile de orice fel! 

 *Săgetător

Starea de iritare de dimineata ar putea sa aiba efecte negative asupra relatiilor cu partenerul de viata. Jignirile reciproce pot genera discutii aprinse. Nu este o zi prielnica intalnirilor cu prietenii si nici calatoriilor. Aveti ocazia sa luati o decizie care va poate aduce avantaje materiale consistente. 

*Capricorn

Dimineata s-ar putea sa aveti de facut mai multe drumuri scurte, in interes personal. Va sfatuim sa apelati la ajutorul familiei, pentru ca nu va ajunge timpul. Daca mergeti cu masina, aveti grija sa nu depasiti viteza legala, pentru ca riscati o amenda! 

 *Vărsător

In prima parte a zilei, sunteti nerabdator sa terminati o treaba inceputa acum cateva zile. Va sfatuim sa nu va grabiti, pentru ca riscati sa stricati ceva, pierzand astfel timp si bani. Pastrati-va calmul si nu incepeti discutii in contradictoriu cu partenerul de viata! 

*Peşti

Problemele numeroase de la serviciu va extenueaza. Desi aveti spirit de initiativa, acum nu prea va surade sansa. Va sfatuim sa nu va asumati nici un risc. Aveti rabdare si nu fortati lucrurile! 

 

Horoscop oferit de  www.eastrolog.ro

 

Read more...

JURNAL DE VREME (2014 08 02)

Duminică vremea va fi caldă, iar cerul predominant senin. La Reghin maxima termică va fi de 29, iar la Tîrgu-Mureș se vor înregistra temperaturi de 30 de grade. La Stânceni sunt anunţate 25 grade Celsius, în timp ce la Sovata vor fi 28, iar la Sighişoara cu un grad mai mult. La Iernut şi Luduş mercurul din termometre va atinge valoarea de 30, respectiv 31 grade Celsius.

Vremea va fi caldă şi în afara judeţului nostru. Pentru Braşov sunt anunţate 25 de grade Celsius, iar pentru Sibiu 26. La Cluj-Napoca maxima termică va atinge 28 de grade, iar termometrele vor indica 29 de grade Celsius la Bistriţa şi Alba-Iulia. La Bucureşti, mercurul din termometre va atinge 32 grade Celsius, iar cerul va fi mai mult senin pe tot parcursul zilei.

Duminică noaptea la Reghin se vor înregistra 22 grade, în timp ce la Tîrgu-Mureş temperatura resimţită va fi de 24 de grade Celsius.

Luni, atât în Reghin cât şi în Tîrgu-Mureş există şanse de ploaie şi se vor înregistra temperaturi maxime de 28, respectiv 29 de grade Celsius.

 

Read more...
Subscribe to this RSS feed